NL - FR - EN

Kong strong board winkel display

Een Kong winkel display trekt de aandacht

Met een strong board winkel display van Kong zet u uw producten maximaal in de kijker. U kiest voor een standaarduitvoering of u gaat voor een volledig uniek ontwerp. In beide gevallen krijgt u een opvallende winkel display die uw verkoop de hoogte injaagt en uw huisstijl ondersteunt.

Winkel display: standaard of op maat

De KONG standaardproducten zijn van A tot Z ontwikkeld met templates voor de lay-out, prijsinfo en logistieke data voor het transport. Onze creatieve medewerkers staan u met raad en daad bij tijdens de uitwerking van uw project. Staat het concept op papier? Dan gaan onze drukkers aan het werk. Ze bedrukken de strong boards rechtstreeks in full colour. Zelfs de afwerking van uw winkel display houden we in eigen handen. Dit geeft u een waterdichte garantie op kwaliteit en een tijdige levering.

De kleine ecologische voetafdruk van KONG DISPLAYS

KONG DISPLAYS worden gemaakt van 100% recyclebare strong boards. Bovendien is het volledige productieproces milieuvriendelijk. Op die manier draagt KONG zijn steentje bij aan een duurzame toekomst.

Bent u nieuwsgierig naar wat KONG voor u kan betekenen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk, want wij zijn ervan overtuigd dat we voor uw product een mooie en effectieve KONG winkel display kunnen creëren.

 

Cases

REALISATIES

kongboard ecolook standaard display

Kongboard ecolook

De ecolook, een absolute must voor avontuurlijke, jeugdige, ecologische en coole merken.

kongboard all white communicatiedrager

Kongboard all white

Communicatiedrager volledig vervaardigd uit wit cellulose papier geeft de all white productdisplay een moderne uitstraling.

luxe display kongboard strip

Kongboard strip

De Kongboard strip dekt de randen van het honingraatkarton af en geeft de productdisplay een fancy en luxueuze feel.

Voordelen

"Kongboard displays combineren unieke troeven. Ze zijn sterk en erg licht. Dankzij de efficiënte verpakking nemen ze weinig plaats in en zijn ze goedkoper te transporteren. Bovendien zijn Kongboard displays 100% recyclebaar."

Duurzaamheid

"KONG DISPLAYS worden gemaakt uit strong board plaatmaterialen. Strong board is ideaal voor grote displays en sterk genoeg om ook zwaardere producten te dragen. Bovendien zijn KONG displays ook duurzaam in de milieuvriendelijke zin van het woord."

LinkedIn

Ontvang de nieuwsbrief

Bedankt voor de inschrijving.

 

E-mail ons

info@kongdisplays.be

Bel ons

+32 57 35 27 09

Bezoek ons

KONG DISPLAYS
A. Dehemlaan 27
8900 Ieper
Belgium

 

Een website van 2design Website door 2design Roeselare